NMPT gyakorlati tanfolyam

A következő  NMPT tanfolyam szeptemberben indul!

Szeretnéd végre te is energiahatékonyabban létezni?
Itt az ideje, hogy elsajátítsd a helyes mozgásmintát, amit már gyerekkorodban megtanultál, csak mostanra az ülő életmódból adódóan elfelejtetted. 

Rád is igaz akár csak egy is az alábbiakból?

– neked vagy valamelyik felmenődnek volt már gerincsérve, és nem szeretnéd, ha kiújulna vagy megjelenne nálad is
– gerincbarát módon szeretnél sportolni
– idősebb korodban is fiatalosan szeretnél mozogni
– szeretnél elkerülni olyan tüneteket, mint a befagyott váll, tenisz- és golfkönyök
– nem szeretnél csípő- és térdízületi kopást
– elkerülnéd az előrehelyezett fejtartás következtében kialakuló fejfájást, illetve az állkapocs ízületi eredetű fülzúgást és szédülést
– javítanád a testtartásod, és megelőznéd a mozgásrendszer öregedésének tulajdonított fájdalmakat
– nem csak tüneti kezelésre vágysz, hanem lényeglátó, szigorúan kutatásokra épülő, modern és hosszú távon hatékony megoldást keresel

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!
Jelentkezz az NMPT tanfolyamra!

  • egy óra alatt megérted
  • négy alkalommal képzett instruktorral gyakorolsz
  • azonnal érezni fogod a hatását
  • pár hét/hónap alatt beépíted a mozgásmintádba, és ezzel megelőzöd a gerincproblémákat

Miről szól ez a tanfolyam?

Hogyan kezeld otthon a derékfájásod? Hogyan szüntesd meg a lumbágód? Hogyan tehermentesítsd a nyakad, hogy ne fájjon? Hogyan érezz rá 4 alkalom alatt arra, hogy kijavítsd magadnak a rossz mozgásmintát, hogy elkerülhesd a későbbi degeneratív betegségeket?  Ezen a tanfolyamon végigvesszük azokat a kóros folyamatokat, amik miatt kialakulhatott vagy kialakul probléma, és megtanulod azokat a célzott gyakorlatokat, amelyekkel ez megelőzhető. Természetesen a siker azonban az otthoni gyakorláson múlik. A 4 alkalom után képes leszel otthon is megfelelően gyakorolni, és ezzel pár hét/hónap alatt teljesen átírni a mozgásmintád, hogy később se legyen probléma.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam abban fog segíteni neked, hogy megérezd, hogyan működik a mozgásmintád helyesen. Megérted, hol terhelsz máshol, mint ahol kellene, milyen izmokat nem használsz, és mit terhelsz ezáltal túl.  Megérted, miért fáj ettől a derekad, a nyakad, vagy a csípőd, és megérzed, hogyan tudod kezelni, megszüntetni. Ha kitartó vagy, és otthon is gyakorolsz, akkor megszűnhetnek a fájdalmaid, és elkerülhetsz a későbbiekben egy esetleges csípőprotézist, gerincsérvet, vagy bármilyen más degeneratív elváltozást.

Kell-e ismételni?

Elvileg az NMPT biztonságos és precíz otthoni gyakorlásához és a minta rögzítéséhez elég egy tanfolyam is, ha rászánod magad, és megfelelő tudatossággal gyakorolsz minden nap.

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyedüli gyakorlás otthon kevésbé megy. Sokan arról számolnak be, hogy nem szánják rá magukat, hamarabb feladják otthon, mint az órán, mert kényelmesek, vagy hogy jobban szeretnek csoportban gyakorolni. Így több tanfolyam elvégzése adhatja azt a magabiztosságot, amivel jobban rögzül a helyes minta. Ezért érdemes hosszabb távon gondolkodni, hiszen a mostani rossz mintád sem 4 hét alatt alakult ki. Emiatt az ismétlő tanfolyam árát jelentősen csökkentettem, hogy ezen se múlhasson az eredmény. Azután már csak rajtad múlik, hogy gyakorlod-e. Ha komolyan veszed, komoly javulásokat, eredményeket fogsz tapasztalni.

Helyszín: Székesfehérvár, Szivárvány Jógastúdió

Pozsonyi út 99/A

Bejelentkezés és információ:  Sándor Tünde 30/288 14 94, tundi kukac aktivjoga.hu

Ár: 14.000 Ft (ismétlőknek 10.000 Ft)

Időpontok

  • szeptember 27. 18.00-19.15
  • október 4. 18.00-19.15
  • október 11. 18.00-.19.00
  • október 18. 18.00-19.00

A tanfolyamot tartja: Sándor Tünde RYT-500 Hatha jóga oktató, NMPT Instruktor, gerincterápiás jógaoktató, kismamajóga oktató, női jógaterápiás oktató

Szeretettel várlak!!!