Kirobbanó formában vagy?

Akkor ezt most ne is olvasd tovább. Nyugodtan böngéssz tovább más oldalakon, amiért felmentél a netre.

Ha azonban egy kicsit is rosszul érzed magad a bőrödben, egy kicsit is szenvedsz valami miatt, akkor gondolkodj el, mivel javíthatnál a helyzeteden. Olvasd el például ezt a bejegyzést, hátha Neked is segít.

Valahányszor kirobbanó formában vagyok, tele energiával, nem jut eszembe jógát gyakorolni (főleg azért sem, mert ez általában a gyakorlásom után van 🙂 ). Olyankor tele vagyok ötletekkel, és aktivitással ahhoz, hogy meg is valósítsam. Kreatív és tevékeny leszek, visszatér az életerőm.

Amikor azonban magam alatt vagyok, szomorú, enervált és kedvetlen, akkor nagyon nincs kedvem gyakorolni. Szerencsére most már nem túl sokszor, de azért előfordul. Hogy is lehet ebből jól kijönni? Olyankor ha nagy nehezen mégis rá tudom venni magam a gyakorlásra, utána rendkívül hálás tudok lenni, hogy sikerült legyőznöm a lustaságom. Nem mindig megy könnyen, bevallom. De most már akkor is leülök a matracomra, ha nincs kedvem, mert a kedvenc tanárom azt mondta, hogy üljek le akkor is, meglátom, hogy a szőnyeg megmutatja, mit gyakoroljak. Néha szót is fogadok, és tényleg nagyon, de nagyon lassan nekiállok gyakorolni. És akkor belejövök, és alig akarom abbahagyni. És utána… megváltozik minden. A színek. A fények. A légzésem. Az energiám. A gondolataim. A hozzáállásom. Egyszerűen minden tartalmasabb és csodálatosabb lesz.

Kívánom, hogy Te is éld át ezt a fantasztikus élményt! Valószínűleg azonban nem tudod, hogyan is állj neki, hacsak nem jógázol már évek óta, vagy éppen Te is jógaoktató vagy (akkor szeretettel köszöntelek az oldalamon). Ha pedig tényleg nem az vagy, akkor javaslom, hogy próbáld ki a jógát az egyik csoportos órán. Szőnyeg mindig jut Neked is egy. Ha úgy érzed, hogy nem Neked való a csoportos gyakorlás, vagy az időbeosztásod nem egyezik az órák idejével, akkor nyugodtan keress meg, magánórákat is vállalok. Van erre egy remek helyem, a Szivárvány Jógastúdió, ahova egyeztetés után bármikor mehetünk.

Bízom benne, hogy egyszer rászánod magad, és találkozunk!

Tündi